Scroll Top

Πρακτική Άσκηση στην WIND (Women In Tech Internship Program)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα  πρωτοβουλία της WIND, το Women In Tech Internship Program.

Στη WIND οι άνθρωποι δίνουν τον παλμό και αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Πιστεύουμε στις άπειρες δυνατότητες της τεχνολογίας και στην προοπτική που μπορούν να έχουν στον κλάδο αυτό όλοι ανεξαρτήτως.

Με τη νέα σειρά δράσεων W for Women, ενισχύουμε το αποτύπωμά μας στην κοινωνία, υλοποιώντας την πρωτοβουλία “Women in Tech” με στόχο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τις νέες γυναίκες σε επαγγέλματα του τομέα STEM και να  ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση της γυναίκας στον χώρο της τεχνολογίας.

Σε αυτό το πλαίσιο αναζητούμε 10 ταλαντούχες τελειόφοιτες ή απόφοιτες, με δυνατότητες και πάθος να πραγματοποιήσουν την 6μηνη πρακτική τους -πλήρως αμειβόμενη από εμάς- στην ομάδα της WIND σε διαφορετικά τμήματα.

Σκοπός μας είναι να τους προσφέρουμε τα μέσα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα αναδείξουν τις δεξιότητες τους, ώστε να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

  • Ακαδημαϊκές Σπουδές
  • Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό με έμφαση στις κατευθύνσεις όπως αυτές των Τηλεπικοινωνιών, IT, Μηχανικών Δικτύου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Software Engineering, Data Science, Digital Marketing
  • Άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση Η/Υ

Η σύνδεση της WIND με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, μέσω των συμμετοχών μας σε Ημέρες Καριέρας και εθελοντικών πρωτοβουλιών,  εκφράζει μία σημαντική πτυχή εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η οποία έρχεται σε απόλυτη σύνδεση με το ”Women In Tech”.

Πιστεύουμε πως είναι μια νέα και σημαντική ευκαιρία συνεργασίας στην οποία ελπίζουμε να ανταποκριθείτε με χαρά. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν προωθούσατε στη βάση των τελειόφοιτων και αποφοίτων σας το επισυναπτόμενο αρχείο, το οποίο και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα και οδηγεί στο Women In Tech για να υποβάλουν την αίτησή τους.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας να υποδεχθούμε τις φοιτήτριές/απόφοιτές σας στη συναρπαστική ομάδα της WIND.