Scroll Top


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Start Your Journey 2022

Ο θεσμός Start Your Journey αναφέρεται σε προγράμματα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης και προσκαλεί Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων των ακόλουθων ειδικοτήτων, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Οι επιστημονικές ειδικότητες που συμμετέχουν είναι από τα Tμήματα:

  • Χημείας
  • Βιολογίας
  • Φαρμακευτικής
  • Χημικών Μηχανικών
  • Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού

Το πρόγραμμα Start Your Journey δίνει εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε 3 άτομα ανά ειδικότητα, ύψους 2000€, 1000€ και 500€, καθώς επίσης και 3 θέσεις έμμισθης Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλεγούν για την Πρακτική Άσκηση θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβένησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες:

https://www.demo.gr/el/startyourjourney/

 

Despina Alexiou
Talent Acquisition Officer
DEMO S.A.
21 km National Road Athens-Lamia
145 68 Krioneri Attiki, Greece
T: +30 211 1813489 F: +30 210 8161587
W: www.demo.gr  E: dalexiou@demo.gr