Scroll Top

Πρακτική Άσκηση στην εταιρεία ALUMIL – Τμήματα Πληροφορικής

Αγγελία για θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Φορέα υποδοχής ALUMIL, (έδρα: Θεσσαλονίκη):

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει τις παρακάτω θέσεις εργασίας:
1. Junior Application Developers
Είσαι φοιτητής/τρια ή απόφοιτος/η και θέλεις να εμπλακείς σε μεγάλα και διεθνή projects ανάπτυξης εφαρμογών, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, την Alumil?

Θέλεις να γίνεις καλύτερος/η στο back-end development, ανήκοντας στην ομάδα του Application Development της εταιρείας μας?

Εάν έχεις γνώσεις σχεσιακών βάσεων δεδομένων, βασικές γνώσεις SQL ή procedural γλωσσών προγραμματισμού και θα ήθελες να ασχοληθείς με την ανάπτυξη βιομηχανικών και εμπορικών εφαρμογών, είσαι ο άνθρωπός μας!

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να συζητήσουμε για το βιογραφικό σου και την προοπτική συνεργασίας μας!

Περιμένουμε το βιογραφικό σου εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις, μέσω email στο recruitment@alumil.com ή στο 2313011000 με την Χριστίνα Στερκέση, Recruiting Specialist και τη Βασιλική Κανελλοπούλου, Junior Recruiter της εταιρείας μας.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας μας είναι αναρτημένες στη ιστοσελίδα μας εδώ και το ενδιαφέρον μας εστιάζει και σε φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους σε μας. Αρμόδιες: Κανελλοπούλου Βασιλική –  Στερκέση Χριστίνα, τηλέφωνο 2313011000.