Scroll Top

Πρακτική Άσκηση στην Asso.Subsea (τμ. ΗΜΤΥ & Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών)

Η Asso.subsea ασχολείται ενεργά με υπεράκτιες δραστηριότητες από την ίδρυσή της το 1976. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Asso.subsea διατηρεί ένα τεχνολογικό προφίλ αιχμής και ενεργεί είτε ως πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων είτε ως υπεργολάβος σε μεγάλες εταιρείες εγκατάστασης υποθαλάσσιων καλωδίων και εργολάβους υποθαλάσσιων έργων. Η Asso.subsea ειδικεύεται στην εγκατάσταση, προστασία και επισκευή υποβρυχίων καλωδίων, ενώ έχει διαγράψει μία διαχρονικά ανοδική πορεία συμμετοχής, όχι μόνο σε εγχώρια, αλλά και διεθνή έργα. Η μεγάλη εξειδίκευση της εταιρείας στον τομέα της, σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, είναι ο κύριος λόγος που στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρικής ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 Η εταιρεία, εδρεύει στην Ελευσίνα και ενδιαφέρεται για τελειόφοιτους σχολών στις ειδικότητες ηλεκτρολόγων μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών (με ενδιαφέρον για τα υδραυλικά συστήματα υψηλής πίεσης) και μηχανικών αυτοματισμού, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπό μας www.assogroup.com, στη σελίδα careers!