Είστε εδώ

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Career Day

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστήμιου Πατρών θα γίνει Career Day από τη CITRIX για θέσεις εργασίας σε Τεχνολογίες & Εφαρμογές σε Παγκόσμια Κλίμακα:
Applications, Platforms, Performance, Big Data, ML/AI

Πρόγραμμα εκδήλωσης
13.30–14.00 Εγγραφές
14.00–15.30 Παρουσίαση της εταιρείας CITRIX
15.30-16.00 Coffee Break
16.00-17.00 Παρουσίαση με θέμα:Test Driven Development

Ανακοίνωση για Έντυπα Πρακτικής Άσκησης για Πληρωμή

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μαζί με τα συνημμένα έντυπα:

1. Πιστοποιητικό Γραμματείας Ενεργού Φοιτητή

2. Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου Τράπεζας που να φαίνεται ότι είναι πρώτος/η δικαιούχος (για όποιον δεν το έχει καταθέσει).

3. Δελτία εισόδου και εξόδου Πρακτικής Άσκησης, αφού έχουν υποβληθεί, εκτυπωθεί και υπογραφεί http://microdata.upatras.gr/

Ανακοίνωση για Νέα Έντυπα Έναρξης Πρακτικής Άσκησης Ακ. Έτους 2017 - 2018

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τα έγγραφα που επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.
Θα πρέπει το Συμφωνητικό να είναι εκτυπωμένο σε διπλή όψη σε 4 αντίτυπα και να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής την 1η σελίδα του βιβλιαρίου τραπέζης στο οποίο ο δικαιούχος να είναι 1ο όνομα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΘΒΕ

Το ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αναζητά φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο πλαίσιο του Ολοήμερου Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου για παιδιά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη του 2018. Συγκεκριμένα αναζητάμε φοιτητές από το:

1) Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση για Νέα Έντυπα Πρακτικής Άσκησης

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μαζί με τα συνημμένα έντυπα:

1. Πιστοποιητικό Γραμματείας Ενεργού Φοιτητή

2. Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου Τράπεζας που να φαίνεται ότι είναι πρώτος/η δικαιούχος (για όποιον δεν το έχει καταθέσει).

3. Δελτία εισόδου και εξόδου Πρακτικής Άσκησης, αφού έχουν υποβληθεί, εκτυπωθεί και υπογραφεί http://microdata.upatras.gr/

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Κ.ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ.

 

Αχαϊκής Συμπολιτείας 22 - Κάτω Αχαϊα - Τ.Κ. 25 200

Τηλ. 26930 24 151 - 4 fax. 26930 23 616

misa@tzivginidis.gr - www.tzivginidis.gr

Πρακτική άσκηση / Velti

Αναζητείται φοιτήτρια ή φοιτητής για πρακτική άσκηση με ενδιαφέρον σε προγραμματισμό είτε web (html, javascript) ή κινητών εφαρμογών (android java, iOS Swift / Objective C).
Απαιτούνται προγραμματιστικές ικανότητες σε γλώσσες προγραμματισμού και αντίστοιχα εργαλεία. Επιθυμητή η διπλωματική εργασία ή η παρακολούθηση σε αντίστοιχα μαθήματα γλωσσών προγραμματισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Πιπιλής Ανδρέας  Recruiter / HR Generalist

o: 211 101 2603/ m: 694 027 1455

Λεωφ. Κηφισίας 44, Μαρούσι

Θέσεις πρακτικής άσκησης εταιρείας InSyBio IKE

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Ευφυής Συστεμική Βιολογία ΙΚΕ -InSyBio ΙΚΕ (www.insybio.gr, www.insybio.com) είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείτε στον χώρο της βιοτεχνολογίας και της βιοπληροφορικής και συγκεκριμένα του εντοπισμού με υπολογιστικές μεθόδους βιοδεικτών μέσα από ανάλυση βιολογικών δεδομένω.

Νέα έντυπα Πρακτικής Άσκησης

Στους επισυναπτόμενους φακέλους μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα έντυπα τα οποία θα χρησιμοποιήσετε στα πλαίσια του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης 2016 - 2017. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τον παρόν ιστότοπο για τυχόν αλλαγές. 

Προκήρυξη πρακτικής άσκησης στην Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα

As a part of the ECB, you will have an international, challenging, enriching experience in IT, both personally and professionally.

 

You will be granted* 1.050€ MONTHLY, plus accommodation, relocation, access to ECB Sport Facilities and public transportation job ticket.

 

Check on YouTube!, prepare your CV and create your profile on our website.

Σελίδες

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610996636

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer