Είστε εδώ

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Motivian: Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην εταιρεία Motivian

Εθνική Τράπεζα - Πρόσληψη προσωπικού για το Δίκτυο Καταστημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Τράπεζα προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, 45 θέσεων για την κάλυψη αναγκών Μονάδων του Δικτύου Καταστημάτων της.

Θέσεις πρακτικής άσκησης εταιρείας DS Smith

Η DS Smith, πολυεθνική Εταιρεία με ηγετική θέση στον τομέα Συσκευασίας, αναζητά φοιτητές / φοιτήτριες για απασχόληση μέσω Πρακτικής Άσκησης στο Εργοστασίου Κορίνθου.
Διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης
Προσφέρεται δυνατότητα απασχόλησης στα τμήματα:
• Λογιστήριο
• Γραμματεία (Reception)
Απαιτούμενα Προσόντα
• Φοίτηση σε Τμήματα Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων
• Άριστη γνώση αγγλικών
• Άριστες γνώσεις Η/Υ
• Θέληση για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.

Ανακοίνωση για θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Citrix is looking for Software engineering internships with individuals featuring background on networking, Linux and automation.
We believe work is not a place, but rather a thing you do. Our technology revolves around this core philosophy. We are relentlessly committed to helping people work and play from anywhere, on any device. Innovation, creativity and a passion for ever-improving performance drive our company and our people forward. We empower the original mobile device: YOU!

Eθελοντές - Πρακτική άσκηση Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και οι 27 start ups που φιλοξενούνται σε αυτό, αναζητούν φοιτητές που θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε ένα χώρο υψηλής καινοτομικής στάθμης. Η πρόσκληση απευθύνεται σε φοιτητές/σπουδαστές οποιουδήποτε τμήματος με σκοπό να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να εκπαιδευτούν στο αντικείμενο των σπουδών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΕΠΠ στο 2610 911537, κα Μαρία Κωνσταντίνου.

Career Day

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστήμιου Πατρών θα γίνει Career Day από τη CITRIX για θέσεις εργασίας σε Τεχνολογίες & Εφαρμογές σε Παγκόσμια Κλίμακα:
Applications, Platforms, Performance, Big Data, ML/AI

Πρόγραμμα εκδήλωσης
13.30–14.00 Εγγραφές
14.00–15.30 Παρουσίαση της εταιρείας CITRIX
15.30-16.00 Coffee Break
16.00-17.00 Παρουσίαση με θέμα:Test Driven Development

Ανακοίνωση για Έντυπα Πρακτικής Άσκησης για Πληρωμή

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μαζί με τα συνημμένα έντυπα:

1. Πιστοποιητικό Γραμματείας Ενεργού Φοιτητή

2. Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου Τράπεζας που να φαίνεται ότι είναι πρώτος/η δικαιούχος (για όποιον δεν το έχει καταθέσει).

3. Δελτία εισόδου και εξόδου Πρακτικής Άσκησης, αφού έχουν υποβληθεί, εκτυπωθεί και υπογραφεί http://microdata.upatras.gr/

Ανακοίνωση για Νέα Έντυπα Έναρξης Πρακτικής Άσκησης Ακ. Έτους 2017 - 2018

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τα έγγραφα που επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.
Θα πρέπει το Συμφωνητικό να είναι εκτυπωμένο σε διπλή όψη σε 4 αντίτυπα και να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής την 1η σελίδα του βιβλιαρίου τραπέζης στο οποίο ο δικαιούχος να είναι 1ο όνομα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΘΒΕ

Το ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αναζητά φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο πλαίσιο του Ολοήμερου Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου για παιδιά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη του 2018. Συγκεκριμένα αναζητάμε φοιτητές από το:

1) Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση για Νέα Έντυπα Πρακτικής Άσκησης

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μαζί με τα συνημμένα έντυπα:

1. Πιστοποιητικό Γραμματείας Ενεργού Φοιτητή

2. Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου Τράπεζας που να φαίνεται ότι είναι πρώτος/η δικαιούχος (για όποιον δεν το έχει καταθέσει).

3. Δελτία εισόδου και εξόδου Πρακτικής Άσκησης, αφού έχουν υποβληθεί, εκτυπωθεί και υπογραφεί http://microdata.upatras.gr/

Σελίδες

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997884

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer