Είστε εδώ

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΜΙΡΗ: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΜΙΡΗ. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΩΡΑΡΙΟ ΚΛΠ). ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,ΧΡΗΣΗ Η/Υ,ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΠ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΚΑΝΑΚΑΡΗ 136(ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.2610221272,2610278357 E-MAIL(ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ):demirk@otenet.gr

Aπασχόληση Φοιτητών/τριών για Πρακτική Άσκηση στον όμιλος επιχειρήσεων ΑΠΟΨΗ

Θα θέλαμε να απορροφήσουμε 2 άτομα για Πρακτική Άσκηση από τα τμήματα του Οικονομικού / Διοίκησης Επιχειρήσεων και άλλα 2 άτομα από τα τμήματα Παιδαγωγικού / Φιλολογίας.

Τα άτομα αυτά θα απορροφηθούν σε αντίστοιχους τομείς των Σχολών. Συγκεκριμένα, στον τομέα Υλοποίησης Προγραμμάτων Κατάρτισης & Συμβουλευτικής από τις σχολές Διοίκησης / Οικονομικού, και στο ΚΔΑΠ του ομίλου τα άτομα του Παιδαγωγικού / Φιλολογίας.

Εταιρικό Προφίλ:

HIGGS: Φορέας Υποδοχής Φοιτητών για Πρακτική Άσκηση

Το HIGGS |Higher Incubator Giving Growth & Sustainability| αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων |ΜΚΟ| που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις που πραγματοποιούνται στη σταθερή και μόνιμη δομή των εγκαταστάσεών του.

Ανακοίνωση για Έντυπα Πρακτικής Άσκησης για Πληρωμή

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μαζί με τα συνημμένα έντυπα:

  1. Πιστοποιητικό Γραμματείας Ενεργού Φοιτητή
  2. Την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου Τράπεζας που να φαίνεται ότι είναι πρώτος/η δικαιούχος (για όποιον δεν το έχει καταθέσει).
  3. Δελτία εισόδου και εξόδου Πρακτικής Άσκησης, αφού έχουν υποβληθεί, εκτυπωθεί και υπογραφεί http://microdata.upatras.gr/

Θέσεις Πρακτικής 'Ασκησης στην εταιρεία Prosvasis

Η Prosvasis, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένη  Ελληνική εταιρεία software για λογιστικά γραφεία, επιθυμεί να απασχολήσει τρείς (3) Τελειόφοιτους  των ΤΕΙ Λογιστικής/Διοίκησης Επιχειρήσεων και τρείς (3) Τελειόφοιτους ΑΕΙ Οικονομικών Σπουδών/Λογιστικής/Διοίκησης Επιχειρήσεων για τη πρακτική τους άσκηση

Θέση Πρακτικής Άσκησης Φοιτητή/ριας μέσω ΕΣΠΑ

Η Project One, ( www.project-one.gr ) επίσημος συνεργάτης της SAP και της Tableau σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εμπορίας & παροχής υπηρεσιών business software.

Θέσεις Πρακτικής 'Ασκησης στην Byte Computer

Η Byte Computer (www.byte.gr) παρέχει σε νέους και νέες θέσεις πρακτικής άσκησης (Internship) στον τομέα της πληροφορικής. Η Byte Computer αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά σήμερα είναι αποτέλεσμα συνεχών και με διάρκεια επενδύσεων σε τεχνολογίες αιχμής και επιπλέον σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που συνοδεύεται με ισχυρές στρατηγικές συνέργειες με κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Έντυπα Έναρξης Πρακτικής Άσκησης 2018-2019

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης δεκαπέντε ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης τα έγγραφα που επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.
Θα πρέπει το Συμφωνητικό να είναι εκτυπωμένο σε διπλή όψη σε 4 πρωτότυπα αντίτυπα.

Μαζί με τα επισυναπτόμενα ο ασκούμενος θα πρέπει να προσκομίσουν στο Γραφείο Πρακτικής :

Motivian: Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην εταιρεία Motivian

Εθνική Τράπεζα - Πρόσληψη προσωπικού για το Δίκτυο Καταστημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Τράπεζα προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, 45 θέσεων για την κάλυψη αναγκών Μονάδων του Δικτύου Καταστημάτων της.

Σελίδες

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

1ος όροφος, Α Κτίριο (Πρυτανεία), τηλ. 2610997884

email: grafprak@upatras.gr

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Δικτύων

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer